30
қаңтар
2023
“Ғылыми-жаратылыстану пәндер мұғалімдер” кафедрасының мұғалімдерінің өткізген ашық сабақтары
24.01. күні 7 “ә” сыныбымен химия пәні мұғалімі, жас маман Бексұлтан Б.Б. “Қышқылдардың химиялық қасиеттері” тақырыбында өткізген ашық сабағында оқушыларға теориялық біліммен қатар зертханалық тәжірбиелер де көрсетілді. Оқушыларды “баскетбол ойыны” әдісі арқылы бағалауы ерекше болды.
📚Лицей ұстаздары Рысмендиева Г.С, Бидайбекова Г.И, Амзеев Р.Е. ұйымдастыруымен 25.01 күні 11 “Б” сыныбымен “Радиотолқындардың таралуы , химиялық және биологиялық әсері” тақырыбымен өткізген кіріктірілген сабақтың ерекшелігі үш пән бірлігін тақырыпқа сәйкес ашуда әр алуан түрлерге ауысу есебінен оқушылардың танымдық көзқарастарын арттыра білді.
📚Химия пәнінің мұғалімі Бидайбекова Г.И. биология пәнінің мұғалімі Амззев Р. Е. 8- сыныптар арасында күнделікті тұрмыста қажет ететін азық-түлік өнімдері мен тұрмыстық химия өнімдерінің химиялық және биологиялық сапасын анықтау мақсатында "Сапа менеджменті" тақырыбында сыныптан тыс іс-шара өткізді. Іс-шараның басты мақсаты: күнделікті тұрмыста қолданылатын азық-түлік өнімдері мен тұрмыстық химияның сапасын анықтаумен қатар тағам құрамындағы көмірсу, майлар, нәруыздардың пайыздық мөлшерін анықтап, тауар сатып алғанда олардың мөлшері мен сапасына мән беру керектігіне назар аударту. Іс-шарада оқушылар жан-жақты мәліметтермен қамтамасыз етті.


📚Лицей ұстаздары Рысмендиева Г.С, Бидайбекова Г.И, Амзеев Р.Е. ұйымдастыруымен 25.01 күні 11 “Б” сыныбымен “Радиотолқындардың таралуы , химиялық және биологиялық әсері” тақырыбымен өткізген кіріктірілген сабақтың ерекшелігі үш пән бірлігін тақырыпқа сәйкес ашуда әр алуан түрлерге ауысу есебінен оқушылардың танымдық көзқарастарын арттыра білді.
📚Химия пәнінің мұғалімі Бидайбекова Г.И. биология пәнінің мұғалімі Амззев Р. Е. 8- сыныптар арасында күнделікті тұрмыста қажет ететін азық-түлік өнімдері мен тұрмыстық химия өнімдерінің химиялық және биологиялық сапасын анықтау мақсатында "Сапа менеджменті" тақырыбында сыныптан тыс іс-шара өткізді. Іс-шараның басты мақсаты: күнделікті тұрмыста қолданылатын азық-түлік өнімдері мен тұрмыстық химияның сапасын анықтаумен қатар тағам құрамындағы көмірсу, майлар, нәруыздардың пайыздық мөлшерін анықтап, тауар сатып алғанда олардың мөлшері мен сапасына мән беру керектігіне назар аударту. Іс-шарада оқушылар жан-жақты мәліметтермен қамтамасыз етті.

